IMPLIMIN DORINTE

Oferim servicii complete de  web design si grafica.

ne straduim să găsim soluții pentru fiecare business în parte indiferent că vorbim despre magazine online sau site-uri de prezentare.

web site prezentare

Adu-ti acum afacera in mediu online cu u site de prezentare atractiv.

e-commerce

Extinde-ti afacerea cu un magazin online la cheie optimizat petru orice dispozitiv.

WEB DESIGN

Realizam website-uri de calitate adaptate pentru dispozitivele mobile folosind ultimele tehnologii in domeniu. Dispunem de specialisti pentru diverse platforme CMS populare cum ar fi sau WordPress sau prestashop.

DESIGN GRAFIC

Creem concepte grafice unice adaptate proiectului dumneavoastra. Echipa noastra de artisti are o vasta experienta in domeniul web, ce se va reflecta si in calitatea grafica a proiectului dumneavoastra.

ANALIZA PROIECTULUI

Analizam si Incercam sa intelegem proiectul si analizam impreuna cu echipa ta cele mai eficiente solutii de dezvoltare. Online-ul este la fel indiferent de domeniu, din acest motiv avem realizari in orice nisa.

CONCEPTIE GRAFICA

Stabilim o lista de obiective si ne apucam de desenat. Concepem, concepem, concepem pana gasim impreuna cu tine o solutie potrivita pentru afacera ta. Nu solicitam bani daca nu esti multumit de rezultat

soluti digitale
pentru succesul afacerii tala

Căutăm mereu soluții unice pentru fiecare business prin crearea de identități și materiale elegante și potrivite nevoilor acestora.