optimizare seo

Cea mai mare provocare care apare dupa crearea unui site este atragerea traficului relevant care sa asigure un numar mare de vizitatori

PROCESUL DE OPTIMIZARE

SEO INSEAMNA EVALUARE, STRATEGIE, IMPLEMENTARE SI ANALIZA IAR PRINTRE CELE MAI IMPORTANTE ASPECTE DE CARE SE TINE CONT IN PROCESUL DE OPTIMIZARE SUNT:

META TITLUL

Titlul unei pagini este vizibil utilizatorului atunci când efectuează o căutare în Google și îi sunt afișate diverse pagini web dintr-un site. Acesta trebuie sa fie relevant cautarilor utilizatorilor pentru a atrage vizite pe site.grafică, design unic, atractiv și personalizat.

descriere meta-creative media agency

DESCRIEREA META

La fel ca si meta titlul , descrierea meta apare după meta titlu și după URL-ul listat în pagina de rezultate Google și îi oferă utilizatorului o scurtă descriere a tipului de conținut pe care îl va găsi pe pagina respectivă din site. Din acest motiv , este important ca această meta descriere să fie una unică.

CUVINTE CHEIE

Ajuta la cresterea vizibilitatii, pozitionarilor, a ratei de conversie si in cele din urma la succes pentru orice business. Cum orientarea catre mediul online este un trend la care orice business trebuie sa adere, cu atat mai important devine si procesul de SEO, implicit cuvintele cheie.

3d prezentare-Crerative media

IMAGINILE

Optimizarea imaginilor din punct de vedere SEO incepe cu denumirea corecta a fisierului, fiind unul din cele mai importante metode. Scopul este ca Google sa poata identifica subiectul inca dinainte de a analiza imaginea in sine iar acest lucru influenteaza indexare din punc de vedere SEO.

CERTIFICATUL SSL

Este o metoda folosita pentru a securiza și cripta date confidențiale, cum ar fi tranzacții cu carduri de credit, useri și parole sau orice alte date și tranzacții trimise pe Internet între serverul web și utilizator. Absenta unui certificat SSL pe un site descurajeaza utilizatorii sa tranzactioneze, neavand incredere in plasarea comenzilor in cazul magazinelor online.

LINK-URI INTERNE

Este important ca toate categoriile și subcategoriile din site să aibă un linking intern puternic care să semnaleze relațiile dintre ele și care să îi servească utilizatorului în a naviga în site și în a vizita cât mai multe pagini relevante.

CINE SUNTEM

Suntem o agentie de web design si marketing digitat focusata pe rezultate si orientata spre crestere.

EnglishRomanian

© COPYRIGHT 2015-2021 BY CREATIVE MEDIA AGENCY / TOATE DREPTURILE REZERVATE