creem si administram conturi social media

PROMOVARE

FACEBOOK

Marketingul nu este simplu, dar noi ne dorim ca tu să ai succes. Găsim opțiuni pentru reclame, indiferent de buget , poți să începi cu pași mici sau poți să te extinzi cât dorești.

optimizam si monitorizam campaniile reclamelor tale i asa fel incat sa optinem rezultatele scontate.

 

INSTAGRAM

Spune povestea mărcii tale așa cum vrei.

Oamenii folosesc Instagram pentru a găsi surse de inspirație și a descoperi lucruri care îi interesează, iar asta include conținut publicat de mărci și de afaceri precum a ta.

LINKEDIN

iti vei putea gasi potentiali clienti si vei intretine comunicarea cu clientii actuali. Utilizeaza o platforma organizata pentru a-ti afisa brandul si pentru a mentine alti profesionisti la curent cu noutatile din compania ta.

Twitter

Ai nevoie de promovare pe Twitter? Daca inca nu ai facut cunostinta cu tweeturile si hashtagurile, noi te putem ajuta sa te indrepti in directia cea buna. Serviciile noastre de promovare pe Twitter te vor ajuta sa iti cresti brand awareness-ul, sa te conectezi cu clientii actuali si sa atragi altii noi.

google+

Google Plus este mai mult decat o retea de socializare – este un real instrument care ne poate ajuta sa crestem valoarea in Google a site-ului nostru.

pinterest

O retea sociala pentru inspiratie si descoperire, Pinterest este ideala pentru companiile, care se lauda cu produse si servicii cu un design atragator.

youtube

  • Cu miliarde de ore vizionate in fiecare luna si video-urile, care devin forma cea mai preferata de continut pentru business-uri, vei beneficia enorm prin a arata utilizatorilor ce poti sa faci pe YouTube