GRAphIC DESIGN

By Rudolf Florian Stoian

The Shadow It is a project dedicated to all people. This game has a license content that includes Pegi18.

Grafic design arta si creativitate!

Graphic Design, serviciul definit ca Inspirație și creație!

Un web designer se caracterizează prin profesionalism și prin aptitudini în a compune o logică vizuală și în a crea stabilitate între impresia vizuală și mesaj. O afacere creste doar atunci cand reuseste sa se identifice, sa se faca vizibila si sa se diferentieze de ceilalti competitori.
Serviciile pe care vi le putem oferi sunt: Creare logo, strategii de brand, creare bannere, flyere, stickere, meniuri restaurant, cataloage, etc.

grafica 3D-Creativemedia agency

Grafică 3D, Animații & Simulări

Oferim servicii animatie grafica de calitate pe orice tip de nișă. Transpunem logo-ul afacerii tale in grafică animată 3D și 2D pentru a fi folosit ca intro sau outro în materialele tale video, executam diverse montaje cu grafică animata 2D sau 3D, pachete de identitate grafică pentru afacere ta, diverse animații pentru servicii și produse destinate promovării online.

intro de joc video

Jocurile video sunt exemplul perfect când vine vorba de modul în care tehnologia de graphic design și modelare 3D a evoluat odată cu trecerea timpului. De aceea, pe lista noastră de servicii pe care le oferim se numără și folosirea skill-urilor de grafică 3D pe care le avem pentru un joc video.

Grafica face diferenta!

„ Pasiune mea pentru grafica a început încă din copilărie când totul era o joaca, o joaca la care am învățat sa muncesc zi de zi mai mult, sa pun bazele unei meserii. Cu multa ambiție, perseverenta si dorința de reușita, azi adun roadele muncii mele asidua, si asta se definește prin clienții mulțumiți si prin aprecierile acestora.

La Creative media agency am ajuns printr-o colaborare pentru un proiect si am rămas pentru zeci….

Eu împreună cu echipa realizam proiecte orientate spre succes. Dam viata ideilor, conceptelor, imaginației, cream identității in cel mai frumos mod. Suntem mândri de realizările noastre si determinați sa evoluam odată cu tehnologia care si ea este intr-o continua creștere.

Fa cea ce iți place cu adevărat si nu vei mai muncii nici o zi din viaţa ta.”

Rudofl Florian Stoian
Art Manager

creative media agency team
Moderare 3D
Grafica Photoshop
Animatii video
Web Design
Personalizate bennere/ logo-uri
Personalizare layere

video publicitar

Oferim servicii  de moderare video: filme de prezentare, videoclipuri promoționale, clipuri corporate, spoturi video comerciale (animatii ).

Nu există niciun mediu care să aibă puterea de a demonstra un concept la fel de eficient ca și videoclipul.

Cele mai bune reclame nu vând doar un produs sau un serviciu; ele spun o poveste. Indiferent dacă este vorba de o poveste inimaginabilă sau de o doză de umor , noi va ajutam sa creați o poveste pe care publicul dvs. o poate lega și conecta.

CINE SUNTEM

Suntem o agentie de web design si marketing digitat focusata pe rezultate si orientata spre crestere.

EnglishRomanian

© COPYRIGHT 2015-2021 BY CREATIVE MEDIA AGENCY / TOATE DREPTURILE REZERVATE