Povestea noastra

Cristina Grancea-fondator Creative media agency

Cele mai frumoase schimbari in viata vin in momentele in care te astepti cel mai putin.

In aria profesionala este ca si in viata personala, toate lucrueile si intampla cu un folos. In momentul producerii unui eveniment nefast suntem tentati sa dramatizam si sa clacam, sa ne intrebam de ce tocmai noua ni se intampla toate lucrurile rele din lume, ce facem gresit sau ce nu facem deosebit in comparatie cu ceilalti , cei care mereu reusesc in atingerea telurilor si se bucura de prosperitate si succes. Eih bine , acei oameni nu se lasa doborati la prima furtuna care  aparent le spulbera si ultimele sperante in reusita , pentru ca acei oameni stiu ca nu exista ultima speranta , speranta exista oricand , oriunde , oricum. Pe acesti oameni eu ii admir , sunt un model pentru mine si incerc sa ii urmez pentru ca ei reusesc sa-si atinga scopul propus chiar si atunci cand nici ei nu stiu cum o vor face dar , doar cred si atat, nu au o reteta minune sau vre-un secret pe care noi nu l-am aflat inca, au decat incredere ca vor reusii. Si reusesc pentru ca nu se lasa dobarati de obstacolele si inpedimentele aparute spontan , au puterea si abilitatea de a vedea adevarul in esenta  si nu in aparenta. Iar adevarul este ca nu exista esec sau succes , este doar alegerea fiecaruia din ce  perspectiva vor sa priveasca lucrurile

“Exista o poveste in care se zice ca in interioarul nostru este o lupta constanta intre doi lupi, unul este bun reprezentand: bucuria, linistea, iubirea, speranta , compasiunea, empatia si curajul.  Celalalt este rau reprezentand : furia , invidia, aroganta, mandria, resentimentul , minciuna , superioritatea si egoul.  Iar lupta o castiga cel pe care alegi sa il hranesti. “

Lasandu-te prada sentimentelor negative cauzate in urma unei pierderi nu vei fi capabil sa realizezi ca cea ce ai castigat este mai valoros decat cea ce ai pierdut , si daca chiar nu ai castigat nimic , tot e ceva la care nu ai fost atent… o lectie din care ai invatat ceva.

Poveste Creative media agency a fost un vis pentru mine pe care nu il vedeam niciodata realizat . Nu il vedeam pentru ca eram prinsa si inplicata profund in alte proiecte care nu imi permiteau luxul de a mai face si altceva. Eram dedicata muncii pe care o depuneam fara sa-mi dau seama ca luptam pentru inplinirea viselor altora in timp ce le pierdeam pe ale mele.

Cand am avut o revelatie in acest sens , am decis sa fac ceva extraordinar pentru mine si nu pentru altii .  Asa a luat fiinta Creative media agency , locul unde ne-am adunat doar oameni care pun suflet in cea ce fac si isi exercita meseria cu pasiune , dedicare si implicare. locul unde ne tratam ca de la egal la egal si tratam fiecare client cu respect si empatie asupra nevoilor sale . locul unde noi suntem o familie si unde primim fiecare client ca in familie . Este locul unde imi doresc sa fiu si care imi aduce satisfactie si bucurie ca am reusit sa pun bazele acestei echipe deosebite , ma bucur ca fac parte din ea si nu mi-as mai vedea viata decat astfel.

Cristina Grancea
fondator Creative media agency

“Orice iti poti imagina
poate devenii realitate!”

 Pablo Picasso

Creative media agency

Creative media reprezinta alegerea ideala pentru dezvoltarea si promovarea companiilor aflate la inceput de drum dar si celor in plina expansiune prin intermediul resurselor online. Scopul nostru este sa pornim de la o simpla idee si sa dezvoltam un intreg concept despre compania pentru care lucram si despre serviciile pe care le ofera.

Furnizam servicii profesionala

100% sigure din punct de vedere SEO, pentru ca website-ul dvs. sa inregistreze o crestere a rezultatelor in cautarile organice. Chiar si atunci cand vine vorba despre cuvinte cheie si domenii extrem de competitive, echipa noastra detine experienta necesara in web design  si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce in topul Google.

Suntem o echipa devotata

proiectelor noastre

Ne dorim sa creem branduri de succes.
Oferim servicii complete si complexe in promovarea companiilor in mediu online: crearea prezentei online, crearea site-ului de promovare sau a magazinului online, promovare facebook ads, google ads, instagram ads, optimizare SEO, optimizare RWD etc.